Een groet uit Vietnam!! - Reisverslag uit Cát Bà, Vietnam van groep24 - WaarBenJij.nu Een groet uit Vietnam!! - Reisverslag uit Cát Bà, Vietnam van groep24 - WaarBenJij.nu

Een groet uit Vietnam!!

Door: Ofke

Blijf op de hoogte en volg

18 Oktober 2006 | Vietnam, Cát Bà

Lieve meiden,

Een snelle groet vanuit Vietnam! We zijn beland op Cat Ba, een eiland ten noord-oosten van Vietnam. Wat kan ik erover zeggen: bounty-strand, 30 graden, heerlijke zee, en niemand te bekennen.... Kortom we genieten volop!
De Aziaten vinden ons reuze interessant: twee blonde reuzinnen. We worden dan ook continue aangestaard en uitgelachen, altijd leuk.
Dinsdag gaan we Eem ophalen en dan zijn we compleet. De foto's zal ik jullie nog even besparen want alle info + grafische ondersteuning is mogelijk onmogelijk te verdragen als je in Nederland zit, dit snap ik uiteraard volkomen ;)
Ik hoop dat het allemaal goed gaat met jullie!!
Veel liefs, Ofke

By the way, the Vietnameese loempia lijkt in geen honderd km op die aan de Oude Gracht.

• 18 Oktober 2006 - 19:20

Whhaaa...wat relaxed!!!

• 19 Oktober 2006 - 07:32

Anne:

Oh ofke ik ben jaloers!! En ook al bij voorbaat op Eem die volgende week al bij jullie zit...

Voor de zielige achterblijvers; wie is zijn horloge kwijt? Ik vond op mijn kamer een schakelhorloge, ik dacht van fossil. Iemand?
    En nicolien, wil je aub even antwoorden op die mail van het boterstraatdiner, je bent de laatste en dan kan ik dingen plannen...

Hmmmm wat klinkt dat suf, ik wil ook palmbomen!

• 19 Oktober 2006 - 08:32

Madelien:

Ofke, lucky girl!
    Hier heeft het de hele ochtend geregend! (wie gaat er dan ook naar Wales?)
    Veel plezier,
    Madelien

ps. Zwartboek is gaaf: gaat dat zien

• 19 Oktober 2006 - 09:37

Sanne:

Wat ontzettend relaxed offie. Geniet er maar lekker van!

x, Sanne

• 20 Oktober 2006 - 08:13

Anique:

ANNE!!! JAAA ik ben mijn horloge kwijt!
    Ik dacht dat ik hem op straat was verloren!! Neem hem maar mee naar onze volgende meeting ajb!

• 20 Oktober 2006 - 09:12

Annelies:

Ik heb net 3 kaarten gereserveerd voor De Gladiolen de 28ste, voor Alet, Nico en mezelf. Wie gaat er nog meer? Bij het vorige bericht staat bij een berichtje van Anne de website waar je kaarten kan reserveren. Zwartboek was erg goed!

• 21 Oktober 2006 - 12:29

Ofke:

Hallo hallo!
    Bedankt voor de gezellige reacties. Nicole heeft ook een site (nicolebarlo.waarbenjij.nu) en daar zijn we ook op te volgen (met veel fotos!)
    xxx

• 22 Oktober 2006 - 12:58

Anne:

Jullie hebben een mooi feestje gemist hoor ladies, zie bijgaande foto!!

• 22 Oktober 2006 - 17:48

Nicolien:

Zo... ik ben ook weer eens op de site!!!
    wat een brilliant foto!!!
    Dat moet wel een geslaagd feest zijn geweest!!!

• 23 Oktober 2006 - 07:49

Emily:

Lieve meiden, mijn tas is gepakt en vanmiddag vertrek ook ik naar Vietnam. Veel succes en plezier hier de komende 2 maanden en tot in december! xx

• 23 Oktober 2006 - 08:20

Sunna:

Mooie foto! Tof dat jullie er waren! Wat een relaxte party! Ik ben nog steeds zo brak als een kanarie....maar ja, dat komt wel weer goed!

• 23 Oktober 2006 - 15:12

Anique:

ehm... hoe zeg ik dit tactisch, ik ben nog geen queen geworden. Moet ik gewoon geduld hebben of is er ergens iets misgegaan of hebben jullie me gewoon flink in de maling genomen...

• 23 Oktober 2006 - 21:10

Curtylou:

Het was zeker n mooi feesje zaterdag. Was zondag wel helemaal K.O.
    Eem, ben je heelhuids aangekomen?? Wat een gave foto's op nicole dr site!Supergrappig van die hostelbaas!Anique, wat balen! Ik heb er weinig mee te maken, maar de verantwoordelijke zal er vast snel achteraan gaan als ze dit leest...
    Oja, als er nog mensen zijn die zondagochtend willen sporten in de vorm van krachttraining, die mogen ons helpen verhuizen, :-). 10 uur bij mij is prima...

• 23 Oktober 2006 - 21:13

Annelies:

Nog even...ik denk dat ik mn feessie toch de 17de ga houden. Lastig he, maar hou 'm vast vrij!
    Kga het toch in een kroegje doen, want ik heb geen zin om troep op te ruimen. Heeft iemand, behalve de dijk, nog een goede tip? Weet iemand hoe het er boven Orloff uitziet? Sanne, zit ik jou niet in de weg met dit feestje?

• 24 Oktober 2006 - 07:14

Sunna:

He Offie! Relaxte fotos! Ik kan het bijna niet aan op de dinsdagochtend met een natgeregende broek in de herfst in een tl-verlicht hok te zitten en bowntycocktailstrandfotoos te zien....nog heel veel plzier daar, drink ook maar een cocktailtje voor mij!

• 24 Oktober 2006 - 15:50

Sanne:

annelies: je zit me niet in de weg met een feestje op vrijdag de 17e.

Ik wil namelijk graag donderdagavond 16 november vanaf een uur of 22.00 tot 24.00 mijn afstudeerborrel houden nadat ik die dag (samen met Annelies) mijn bul heb mogen ontvangen.
    Ik ga het houden in 'De kleine wereld' (loefberchmakerstraat). Ik hoop dat iedereen even langs kan komen (van degenen die in NL zijn..)

Kus, Sanne
    p.s. Eem, ben je goed aangekomen?