Lalala liedje
Door: Nicolien
24 Oktober 2006 | Nederland, Utrecht
Nog maar even en de eerste borrel komt er al aan van sanne en daarna annelies.
Wie heeft leuke ideeen voor een liedje. Dan voegen we voor iedereen 1 couplet toe ofzo. Ik heb vast wat geprobeerd maar ben er niet echt tevreden over, er mogen wel meer grappige anekdotes ofzo in.
Hierbij dus een opzetje voor een liedje, maar spui de ideeen maar!!!!
Op melodie van: Ademnood
In Groep 24, dat wil toch iedereen (yehyeh)
Met 10 meiden samen, ging jij door de studie heen (ohohoh)
Sinds 2000 zijn wij bij elkaar
Maar nu ineens ben je met je studie klaar
Je bent nooit meer co
Ach dat went toch zo
Niet meer op de laatste rij
Maar helaas niet pieper vrij (??)
Op melodie van: Goede tijden slechte tijden
Coschap lopen, je leert een hoop
T ziekenhuis is net een soap
Soms stonden we echt versteld
En dat werd in geur en kleur verteld
Soa poli, diarree
aambeien, rectaal toucher
Borderliners zijn favoriet
zwarte piemels, wie ziet ze niet?
Eindeloos communicatie,
leidde tot frustratie
De oude arts kan nog wat leren
Wij doen aan meta-communiceren
Op melodie van: Op een onbewoond eiland
Nu ben je klaar met studeren
Dat heb je goed gedaan.
Je bent geen geneco meer,
Je bent een doc,je krijgt een baan
De co’s doen jouw klusjes nu
Een mooie tijd die komt eraan!
Op melodie van: Als ik de baas zou zijn van het journaal
Als wij de baas zouden zijn van t UMC
Dan zou alles anders gebeuren
Dan verfde Sunna het in mooie kleuren
Geen stress met werken, iedereen tevree
Als wij de baas zouden zijn van t UMC
Dan zou Geert allang zijn ontslagen
Stelde patienten geen moeilijke vragen
En de Brink dat werd een mooi cafe
Op melodie van: Kinderen voor kinderen
Zes jaar lang al bij elkaar
Het student zijn is nu klaar
Dokter ben je sinds vandaag
Afstuderen voelt wat raar
Maar wees niet bang en heb geduld
Straks vragen wij jou in consult
Want groepje 24....... blijft altijd bij elkaar...
Yeeeehhhh!!!
24 Oktober 2006 - 20:39
- Reanimeren in kerk
- Wintersport
- Lama's (het moordspel in weer terug op de tv)
- Sunna's huisfeesten
Madelien:
DE NEUS? -
25 Oktober 2006 - 13:45
Anique:
Dank je Nico, ik ben nog steeds erg benieuwd!
De ideen:
-karaoke: bij sunna, bij Annelies en in Amsterdam
-koninginnedag bij Annelies
-op Terschelling in de cox-hoeve
-uitje Dolfinarium Harderwijk bij Annelies
-En idd Madelien, vooral de NEUS!! Hmm waar zal deze rondzwerven??
Dat was mijn inspiratie,
xx -
27 Oktober 2006 - 08:49
Haai Nico!
Leuk idee dat liedje! Misschien moeten we gewoon binnenkort eens een keer met z'n allen gaan dineren en liedjes schrijven... -
27 Oktober 2006 - 16:49
Jaaa! Bij mij! :) -
28 Oktober 2006 - 21:29
Alet:
We hebben de gladioooool van Utrecht!!!!
Gefeliciteerd!!!
Kus
Alet -
30 Oktober 2006 - 08:32
Joepe:
Oké dan. Hier twee data waarop er bij mij onder het genot van een hapje en een drankje liederen kunnen worden gecomponeerd! De meeste stemmen gelden:
zaterdag 11 november
zondag 12 november -
30 Oktober 2006 - 12:10
Gladioal Van Utrecht:
Gezellig, ik zal mijn zangstem uit de kast trekken. Als mijn agenda klopt zijn allebei de dagen nog vrij, dus maakt me niet uit... -
30 Oktober 2006 - 18:56
Annelies:
Ben verhuisd! Tis heel leuk en ik ben heel blij.
Ik kan 11 en 12 allebei, leuk, liedjes maken! -
31 Oktober 2006 - 07:56
Sunna:
Relaxed huisje hoor Annelies!
Ik kies trouwens voor de zondag, Joepe.
Enne, gefeliciteerd met de gladihool Anne! -
31 Oktober 2006 - 13:54
Joepe:
Volgens mij kon Alette ook alleen op de zondag, dus bij deze: zondag 12 november bij mij!
En aangezien ik jullie nog steeds mijn adres niet heb doorgegeven nu dan officieel:
Nieuwe Looiersstraat 25a
1017 VA Amsterdam
020-6636996
Liefs -
31 Oktober 2006 - 16:55
Alette:
Alette heeft een overvolle agenda en speelt misschien dan halve finale beker....maar mocht dat niet het geval zijn, ben ik erbij!!
Dikke kus -
31 Oktober 2006 - 22:47
count me in!
Leuk!
XX -
02 November 2006 - 10:44
Sunna:
Waar kan ik vinden hoe ik bureaucratisch gezien een keuzevak moet regelen?
Of...hoe zit dat? -
05 November 2006 - 19:55
Hee lieve meiden!!
Anique is je cadeau er nu wel?? Als het goed is heb je het vorige week gekregen... Wat vind je ervan?
Bij mij is het dan ook eindelijk zover... nooit meer co-assistent!! Vrijdag mn laatste dag gehad. Pfff echt een gekke week achter de rug. Maandag had ik in woerden gesolliciteerd voor AGNIOplek, was echt leuke functie enzo, zou dat werk (tot mijn eigen verbazing) echt graag willen doen. Vrijdag had ik solliciatie voor de opleiding bij neuro in UMC. Was ook best prima gesprek, maar hoor dat pas eind november... Daarna had ik met rinkel afgesproken om te vertellen hoe het gesprek was gegaan, maar die bood me min of meer een promotieplaats aan per 15 december. Ga nu dinsdag kennis maken met mn co-promotor.... Echt raar allemaal, maar in principe natuurlijk wel helemaal geweldig. Dat zou namelijk betekenen dat ik misschien per 15 dec in opleiding ben. (AAAAHHHH) Mijn hoofd duizelt nog een beetje... Daarom heb ik dit weekend bewust alleen maar leuke dingen gedaan en hou me lekker bezig met mijn mooie reis naar cambodja van donderdag.
Zo dat is wel een heel lang verhaal, maar ik zal nu stoppen want vertellen gaat toch makkelijker dan op de site plaatsen. En vind het best fijn om even bij jullie kwijt te kunnen. Omdat ik donderdag al weg ga, kan ik er dus helaas niet bij zijn met liedje schrijven bij joeps en afstuderen annelies en sanne...
In ieder geval voor iedereen een dikke kunffel,jullie zijn allemaal lieverds!!! -
05 November 2006 - 20:28
Anique:
JJJJJJAAAAAAAAAHHHHAAAAAAAAAAAA!!!!! Hij is GEWELDIG!!! Ik wilde mijn blijdschap pas tonen op het moment dat ik er meteen een foto van mij met deze super vette toffe badjas bij kon plaatsen, maar dat ging even niet zo makkelijk. Dus bij deze, ik heb hem vorige week gekregen en hij is echt super cool!! Ik probeer zo snel mogelijk een foto bij te voegen, in ieder geval hartstikke bedankt allemaal voor dit toffe kado!!
xxxxx -
05 November 2006 - 21:51
Joepe:
Jezus, Nien, wat goed!! Heel erg gefeliciteerd!!! Wel lekker dat je dan nog even die kliniek een beetje voor je uit kunt schuiven, toch? -
06 November 2006 - 08:17
Anne:
Wauw Nico, echt geweldig!!... Maar ik snap 'm nog niet helemaal. Hoe kan Rinkel jou buiten de commissie om een plek aanbieden, en hoe is dat dan een opleidingsplek? Gaan die promoties niet via die commissie? Huh? Nou ja, ik spreek je nog wel voor je vertrekt. Dikke klapzoen voor jou! -
06 November 2006 - 16:40
he lieve nicolien,
wat een geweldige kans! Wat ontzettend leuk!
Maar als je schrijft dat je bij deze promotieplek meteen in opleiding bent, dan betekent dat dus dat je een agiko-constructie gaat doen? Of krijg je de toezegging dat je na je promotie in opleiding komt?
Ben heel benieuwd!
Als ik je niet meer zie; heel veel plezier in Cambodja met je jaarclub!
Kus, Sanne -
06 November 2006 - 19:02
Annelies:
Nico, gefeliciteerd joh! Je hebt het allemaal goed voor mekaar, echt knap!
Nu idd maar genieten van een welverdiende vakantie. Als ik je niet meer spreek: heel veel plezier!
Ik heb ook nog 'werk' nieuws, ik heb vrijdag aollicitatie in Nieuwegein voor een AGNIO-plek bij de cardio (waar ik dus mn co-schap heb gelopen),dit wil ik heeel graag, en ik heb Den Bosch al afgezegd...heel spannend allemaal. Ik hou jullie op de hoogte
! xx -
07 November 2006 - 10:08
Annelies``:
Wie o wie wil in mijn plaats meedoen met een onderzoek als proefpersoon waarbij er een MRI van je hart wordt gemaakt? Ik zou maandag om 19.00 in t UMC gescand worden, maar ik kan dan niet meer! Je mag niet meer dan 10 uur in de week sporten...denk dat de meesten daar wel aan voldoen. Het leek mij wel leuk om mn eigen hart te zien. Alet heeft het al gedaan en het was best prima en snel.
Ik hoor het graag!!! -
07 November 2006 - 11:23
Sunna:
He Annelies, piep je me vrijdag even op na je gesprek. Kun je gelijk vertellen hoe het gegaan is. (81900).
Succes!
Enne...Nicolien, wat een interessante ontwikkelingen, weet je al wat meer? -
07 November 2006 - 21:13
Hoi allemaal!
Wat goed anique dat je er blij mee bent! Spannend annelies vrijdag sollicitatie, succes!! Je hebt in ieder geval een goede keus gemaakt door deze beslissing te nemen.
En Alet sinds wanneer sport jij minder dan 10 uur per week...?? Hoe is het met de andere meiden allemaal???
Over de ontwikkelingen bij mij is nog steeds veel onduidelijkheid. Maar in ieder geval hebben ze iemand anders in woerden aangenomen. Ze waren gelukkig wel enthousiast (net als ik) maar dachten dat ik binnen een jaar wel in opleiding zou komen en ze willen liever iemand die zeker weten een jaar blijft. Vind het zelf wel erg jammer. De uitslag van opleiding enzo hoor ik eind november als ik terug ben uit cambodja, dus ik probeer nu enigszins te ontstressen... nog maar twee nachtjes slapen!
Kus -
07 November 2006 - 21:16
Nicolien:
Oja toevoeging voor het lied...
Op melodie van 'ik ben zo blij dat mn neus van voren zit en niet opzij"
Ik ben zo blij, zo blij
Dat ik niet de neus heb maar jij!!! -
09 November 2006 - 08:10
Anne:
Goeie reis Nicolien! Heeeel veel plezier, geniet ervan!
x -
09 November 2006 - 22:27
he meiden,
wie gaat er zondag naar Joepe? Gaan er mensen met de trein reizen? een idee om samen te gaan?
Annelies; hoe is je sollicitatie verlopen? Ben je volgend jaar bij de cardiologie te vinden?
Nicolien: heel veel plezier in Cambodja! Geniet er van!
XX, Sanne -
10 November 2006 - 08:31
hoi Sanne,
ik ga wel naar Joepe, maar ga wat eerder, want we moeten nog wat regelen voor onze borrel. Dus samen reizen gaat niet lukken,sorry. Tot zondag!
x -
10 November 2006 - 08:55
Sunna:
He Sanne, ik reis met je mee! Uurtje of 19.00 zou mij goed uitkomen of is dat te laat? Bel zondag anders maar even.Liefs Sunna -
10 November 2006 - 10:43
IK HEB DE BAAN!!!
Jeeeeej!!! Het gesprek liep iets anders dan ik had verwacht(vertel ik nog wel een keer), maar de uitkomst was iig super! Ben héééééél blij!
Ik kom zondag ook, maar ik kom wat later en vanuit Harderwijk. Dan reis ik over Amersfoort, dus ik kom op eigen houtje.
Zie jullie dan! Gezellig!
Nico, ben je veilig aangekomen?? -
10 November 2006 - 10:47
Joepe:
Even voor alle duidelijkheid: ik reken nu op Sunna, Sanne, Anne, Annelies en misschien Alet. Jullie zijn natuurlijk de hele dag welkom, maar ik denk dat Anne en ik in ieder geval om een uur of vijf/half zes wel klaar moeten kunnen zijn met ons regelwerk.
Kijk dus maar even of je zin hebt om dan al te komen (we moeten natuurlijk wel een beetje de tijd nemen voor ons lalalaLIED ;))
Annelies?? Hoe is het met je? Ben je al geweest? Hoe ging het? Ik ben benieuwd!
En nico, hoe was je vlucht? Kun je de nabijheid van Of en Eem een beetje voelen?
10 November 2006 - 10:49
Joepe:
Oh, dat kruiste elkaar... GEFELICITEERD!! Wat fijn voor je hé! Wat is iedereen toch goed bezig!
(nu ik nog...) -
10 November 2006 - 20:06
Sanne:
GEFELICITEERD Annelies! Wat ontzettend leuk voor je. Fijn dat je de knoop hebt doorgehakt en dat het goed is uitgepakt!
Ik ga zondagmiddag mijn zusje helpen verhuizen.
Sun, kan jij ook iets eerder dan 19:00? Anders reizen we gewoon samen om 19:00, dat is toch gezelliger!
Kus, Sanne -
11 November 2006 - 06:18
Emily En Ofke:
Eeen kort bericht vanuit Phnom Penh. Annelies; gefeliciteerd! Anne we begrepen dat je de gladiool gewonnen hebt; ook gefeliciteerd! Fijn om te horen dat het allemaal zo goed gaat daar!! Wij hebben inmiddels ons reisschema aangepast. We gaan naar Maleisie ipv Laos! Dit omdat het nogal ingewikkeld en/of duur was om vanuit Cambodja in Laos te komen en we echt supergoedkoop naar Kuala Lumpur kunnen vliegen. xx