Antiscrollbericht
Door: Sunna
21 Mei 2006 | Oezbekistan, Jizzax
2. Sanne: ik kan 2 juni komen bbqen
3.wie gaat er morgen om 12.45 mee lunchen in het HvdB?
4. Alete, volgens mij heb je gewonnen, dus gefeliciteerd!
21 Mei 2006 - 20:14
Annelies:
1. Offie, ik heb je niet meer gesproken! Heel veel plezier en doe voorzichtig!
2. Nico, ik kan donderdagavond sinds vandaag niet meer, want dan moet ik tenniscompetitie inhalen (vandaag verregend)
3. Sanne, ik kan 2 juni niet, zit dan in Rome, jippie-o-jee.
4. Alet is idd landskampioen!! Wiehoe!!
5. Ik ga mee lunchen! 12.45 bij onze vaste stek.
21 Mei 2006 - 20:56
Emily:
Nico, woensdagavond kan ik niet, donderdag weet ik nog niet (ligt er aan of ik vrijdag vrij heb of niet, want anders ga ik misschien naar mijn ouders die in Zeeland zitten)
Sanne, 2 juni kan ik niet, want dan is mijn zusje jarig -
22 Mei 2006 - 09:02
Sanne:
Ik heb al een nieuw en een veel leuker idee!!
Mijn huisgenoot kan een beamer en een scherm regelen tijdens het WK voor 11 juni als de wedstrijd Nl-Servië wordt gespeeld. Ik ben geen enorme voetbalfan, maar het WK in de tuin bekijken op groot doek is toch wel leuk. Mijn huis heeft besloten er die middag een klein feestje van te maken waarbij iedereen gewoon een aantal mensen uitnodigd en dat we 's avonds wel zien of we nog gaan BBQ-en of misschien iets halen ofzo.
Wat denken jullie daarvan?
Zin om op 11 juni bij mij in de tuin met een beamer de eerste wedstrijd waarin Nl speelt van het WK te zien?
Zo ja, laten jullie het dan op tijd weten, zodat wij weten met hoeveel mensen we rekening moeten gaan houden?
Kus, Sanne -
22 Mei 2006 - 11:56
Ralf:
Goedenavond,
Wellicht een vreemd verzoek maar misschien dat je me verder kunt helpen.
Mijn naam is Ralf M.M. Stultiens en ik kom uit Nuenen c.a. (bij Eindhoven). Ik spaar al ruim 10 jaar alles van en over Agatha Christie, de bekende Britse schrijfster.
Mijn verzameling telt ruim 3.800 boeken en vele brieven, handtekeningen, munten, posters, theater- en filmartikelen et cetera.
Ik hoop dat je voor mij een boek van Agatha Christie uit jouw land kunt rekenen en natuurlijk wil ik er voor betalen. Het hoeft niet perse een nieuw boek te zijn; ook met een tweedehands boek (ook al valt het uit elkaar) ben ik erg, erg blij!
Als je me verder wilt en/of kunt helpen, neem dan a.u.b. even contact op via agathachristie@onsnet.nu.
Alvast heel erg bedankt en nog veel succes!
Groeten,
Ralf -
22 Mei 2006 - 16:12
Joepe:
Ehm.... wie is deze kwast? En wat doet ie op onze site? -
22 Mei 2006 - 16:14
Joepe:
Oh ja, Nico, denk dat ik donderdag ook niet kan... En San, superleuk idee! Maar net een beetje vroeg voor mij. Ga komend weekend op vakantie (jeuj!!) en ben de 20e pas weer terug. Daarna ben ik weer helemaal in voor oranje voetbalschermen en BBQ´s
xx -
22 Mei 2006 - 20:25
Anne:
Ok, als we toch aan lijstjes gaan doen:
1. Nico; ik kan donderdagavond niet, wel tot een uur of zes, daarna moet ik dansen...
2. San; 11 juni lijkt me leuk
De rest; alles goed met jullie? Ik krijg net te horen dat ik nog goedkeuring van prof Verbout moet regelen voor mijn gezondheidsrecht, VOOR OVER 2 WEKEN!! Ik dacht dat dat onder de standaard-stages viel. GATVERDAMME.
Oh puntje 3; zal ik die flippo die misschien wel werkelijk denkt dat er iemand in oezbekistan zit maar gewoon verwijderen?
x -
22 Mei 2006 - 20:30
Annelies:
Jongens, we zijn ontdekt...al die tijd hebben we deze site voor onszelf kunnen houden, en nu heeft ene R. uit N. ons elektronisch aangerand...en hij wil er ook nog voor betalen, bah! -
22 Mei 2006 - 21:30
Anne:
Oh en Nico, het leek me heel leuk woensdag, maar ik was vergeten dat ik dan al lang een afspraak had. Jammer... -
23 Mei 2006 - 14:10
Ofke:
Hallo lieve meiden!!
Een kort berichtje uit Cork city. Hier gaat alles goed. We wonen in een leuk huisje (met zn tweetjes) met een mega tuin (niet dat we daar in kunnen want het regent uiteraard). Ik zit in een ander zkh dan Peter. De mensen zijn aardig maar de SEH dateert uit 1789. Alles hangt van ellende bij elkaar en mensen liggen zo ongeveer bij elkaar in bed, een grote gezelligheid. Ik doe ondertussen verowede pogingen om de woorden voor rhonchi en crepitaties te vinden. Cork is een leuk stadje met veel gezellige winkels en restaurants. Dit weekend gaan we op pad (eigenlijk moet Peter ook op zaterdag co-schappen!!!) de omgeving verkennen.
Ik hoop dat het daar ook allemaal goed gaat.
Ik zal jullie op de hoogte houden van mn belevenissen. En Alet nog gefeliciteerd!!!
Liefs, Ofke -
23 Mei 2006 - 14:12
Ofke:
Eem, ik had je een mailtje gestuurd maar de PCs hier dateren ook uit 1700 dus ik vraag me af of ie is aangekomen... -
23 Mei 2006 - 14:51
Emily:
Sanne, 11 juni lijkt me leuk.
Misschien is het een idee om de site te beveiligen met een wachtwoord?
Ofke, ik heb je al een mail teruggestuurd
xx -
23 Mei 2006 - 15:42
Yo Offie!!
Leuk om wat van je te horen! Vaag joh, je zou toch verwachten dat Ierland de boel wel een beetje op een rijtje heeft! Doe je dus toch nog ervaring op in een ontwikkelingsland!! Misschien word je er blij van dat het hier sinds je vertrek ook continue heeft geregend...Heb je al gedeet met die ene gast die je Cork even zou laten zien??
Nou, hou ons op de hoogte... en crepitaties zijn crackles!
x -
23 Mei 2006 - 17:25
Annelies:
Nico, ik kan morgenavond wel! -
24 Mei 2006 - 09:20
Nicolien:
Jeeh, eidelijk tijd om overdag stiekem te internetten...
Vanmiddag tussengesprek, ben benieuwd... en daarna... vrij!! Ga vanavond uit eten met mn jaarclub en daarna nog de stad in. Als er iemand zin en tijd heeft (Annelies) bel even, zou het superleuk vinden. Over donderdag, geloof dat er niet veel mensen kunnen helaas. Vrijdag ga ik het met de fam vieren. Misschien moet ik mijn verjaardag dan volgende week maar vieren met jullie. Misschien tijdens terugkomdag ofzo??
dikke zoenen voor iedereen en leuk als er vanavond iemand mee de stad in wil!! -
24 Mei 2006 - 10:19
Eem, ga je ook gezellig mee lunchen? Om 12.45 bij onze vaste tafel. -
25 Mei 2006 - 13:41
Alet:
Weg met Ralf, Weg met Ralf!
Ik ben een beetje te druk. Heb me niet eens klem kunnen zuipen op het kampioenschap!!
Maar als er definitieve plannen zijn lees ik het wel, met voetbal kan ik volgens mij wel, de 11de...Ofke...veel plezier daar!! Het regent hier nog steeds.
Dikke kus
Ik durf niet te vertellen wat ik aan het studeren ben...maar dan weten jullie het wel...ik haat het!!! -
25 Mei 2006 - 16:27
Sanne:
Lieve Aletje; zet hem dan maar op met nog even studeren met 'het vak waarvan ik denk ik wel weet wat je nu aan het studeren bent, en het heeft te maken met anatomie..' Hopenlijk ben je er na deze keer van af!
Ik begrijp dat in ieder geval Anne, Emily en Alette wel de eerste wedstrijd van NL van eht WK willen komen kijken bij mij in de tuin. Zo als het er nu uit ziet hebben we de beamer en een groot scherm geregeld, en gaan we lekker met allemaal hapjes en drankjes in de tuin zitten met al mijn huisgenootjes en diens vrienden.
Joeps en Ofke zitten dan allebei heerlijk in het buitenland.
Maar wat wil de rest; Annelies, Nicolien, Sunna, Anique en Madelien? Hebben jullie ook zin om te komen?
Als enkele vriendjes zin hebben om mee te komen kan het denk ik ook! Laat het in ieder geval zo spoedig mogelijk weten, dan weten wij met hoeveel mensen we rekening moeten houden!! (en er passen ook niet oneindig veel mensen in de tuin, dus als ik weet wie van jullie (met evt vriendje) willen komen, kan ik jullie op onze lijst zetten).
Kus, Sanne -
25 Mei 2006 - 21:47
He guys, we hebben de 9000 pageviews gepasseerd, jippie!! -
25 Mei 2006 - 22:01
Jeuj:
op naar de 10.000!!
Ik denk dat ik er de 11de ook ben Sanne, zonder Ruben volgens mij, want die zit dan al in Duitsland om er real life wat van mee te krijgen!
26 Mei 2006 - 08:01
Anique:
Tjonge ik heb even 50 berichtjes gemist:
1 ik ben maandag met vaatchirurgie in UMC begonnen. Het valt echt NIET mee, je wordt echt finaal in het diepe gegooid. Maar goed deze week al weer 2 dagen om bij te komen.
2 De date van gister, tja, ben ik te laat voor :)
3 Sanne, ik houd echt NIET van voetbal. Dus dat ga ik mezelf ook niet aandoen. Maar bedankt voor de uitnodiging.
4 Alet! Goed bezig!
5 Ik doe mijn best voor aankomende lunch-dates! -
26 Mei 2006 - 14:02
Anique:
GEFELICITEERD!! NICOLIEN!!
Een hele fijne verjaardag gewenst. Wanneer is het feestje?? -
26 Mei 2006 - 15:08
Sunna:
Holahola wat een regen! Hoe gaat het met iedereen? Nico nog gefeliciteerd!
O ja, Sanne, ik kom 11 juni wel kijken, dat lijkt me wel eens leuk. Ik neem Cesar mee, want die is dan bij mij en dat valt tegenwoorgdig onder de verplichte inburgeringscursus. Maandag om 12.45 weer lunchen? Het mooiste moment van de dag!
Aletje succes met leren! En Offie, hoe gaat het in je 3e wereld ziekenhuis?
liefs Sunna
26 Mei 2006 - 15:14
Voor Ralf:
Buiten het feit dat Agatha Cristie een buitengewoon truttige en extreem saaie schrijfster is en je wellicht een interessanter hobby zou kunnen zoeken, is jou plostelinge verschijning op ons PRIVE(!)site hoogst irritant en bovendien strafbaar volgens art8.63. Met andere woorden, Ralf, jongen, ga effe op een andere plek je advertentie zetten. -
27 Mei 2006 - 07:23
Joepe:
Yeeeeesssssss!!! Ik heb vakantie!!! Wiehoe! En sta op het punt richting zuiden af te reizen. Lieve meissies, tot over 3 weken, xx -
27 Mei 2006 - 07:24
Voor Nico:
En lieve Nico, heb gisteren wel aan je gedacht, maar ben toch vergeten te bellen. Heel erg gefeliciteerd, ik hoop dat je een gezellige verjaardag hebt gehad! xx joepe -
29 Mei 2006 - 08:53
Sunna:
Lunch?12.45?HvdB? -
29 Mei 2006 - 09:09
Annelies:
Ik heb een teleurstellende mededeling...ik ga vandaag niet lunchen. Het is nu 11 uur en ben net binnen (had gister eindfeest van competitie, ben helemaal verrot), dus ik moet echt nog even wat werk gaan verzetten. DAt moet ik sowieso want het gaat helemaal mis met mn planning, en om mn vakantie te redden, moet ik echt even wat harder gaan werken. Dus sun, morgen weer? -
29 Mei 2006 - 12:15
Madelien:
dag meisjes,
Lange radiostilte mijnerzijds, bij deze compensatie.
1. Nico, alsnog gefeliciteerd, en de oprechte excuses voor het late moment
2. idem voor Alet! Goed van jullie!!
3. Sanne, 11 juni weet ik nog niet, ga dat weekend zeilen in Friesland.
Verder zit ik me nu een beetje te vervelen bij psychiatrie, moet nog redelijk van de grond komen allemaal, en ik heb weinig zin me daar al te hard voor in te zetten. Slecht maar waar, hopelijk komt het nog goed.
mopperen op EBCR, portfolio en andere shit laat ik maar achterwege. Wel leuk zijn terugkomdagen, en dat we elkaar donderdag dan weer even zien.
Liefs, Madelien