Uitnodiging - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van groep24 - WaarBenJij.nu Uitnodiging - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van groep24 - WaarBenJij.nu

Uitnodiging

Door: Emily

Blijf op de hoogte en volg

31 Juli 2006 | Nederland, Utrecht

Op 19 augustus word ik 25 en dat wil ik graag met jullie vieren! Ik had bedacht om jullie uit te nodigen om bij mij te komen eten op vrijdag 18 augustus. Ik zou wel graag willen horen of jullie dan kunnen, want anders kan ik nog een andere datum kiezen. O ja, eventuele aanhang mag natuurlijk ook komen.

• 31 Juli 2006 - 19:36

Sanne:

Eem, vrijdag 18 augustus ben ik er bij! Leuk!

A.s. vrijdag kan ik niet. Rob en ik hebben gisteren de sleutel van ons nieuwe appartement gekregen!! We gaan de hele week 's avonds daarvan genieten (en zoveel mogelijk voorbereiden voor het klussen, zoals schuren etc) en dan gaan we vanaf vrijdagavond heel hard verven en klussen etc. met zusjes (we hebben er samen een heleboel.. :) en ouders.

Kus, Sanne

• 01 Augustus 2006 - 09:36

Ofke:

San succes met alle voorbereidingen! super leuk! Vrijdagavond kan ik tot een uur of 21, daarna ga ik naar een feestje in de Panama, heb kaartjes op de radio gewonnen! Wat betreft de 18e; count me in!
    Ik heb mogelijk ook nog een lokatie voor ons feest(ondanks dat ik niet in de feestCIE zit), ken iemand die de toren van Babel runt, zal eens vragen hoe duur dat zou zijn.

• 02 Augustus 2006 - 12:03

Ik kan de 18e ook!
    Wie kan er aanstaande vrijdag wel?
    Eindelijk zijn mijn foto's van londen ontwikkeld (het is wat met dat ouderwetse systeem...) maar vind het wel erg leuk om nog een aantal van jullie digitale foto's te laten afdrukken. Zouden jullie een paar leuke foto's naar mij kunnen mailen ofzo? Of hebben jullie ze op cdrom staan?

• 02 Augustus 2006 - 12:23

Emily:

Ik kan vrijdagavond. Nicolien, ik probeer vanavond wel wat foto's naar je te mailen.

• 02 Augustus 2006 - 18:13

Annelies:

Ik kan vrijdag volgens mij ook gewoon!! Gezellig! En de 18e kan ik ook!

• 02 Augustus 2006 - 21:16

Ha meiden....lang geleden!
    Ik kan vrijdag ook!
    En ik kan ook de 19 de op je verjaardag emily!
    Tot morgen..

Kus
    Alet

• 04 Augustus 2006 - 07:43

Haai!:

Vanavond ga ik effe naar mijn ouders...dus ik ben er niet bij. Veel plezier!
    Liefs Sunna

• 04 Augustus 2006 - 09:11

Nicolien:

Leuk, komen jullie bij mij eten, kunnen we daarna nog even de stad in! Ik reken op minimaal 5 personen: annelies, emily, alet en ofke tot 21.00. Komen er nog meer?
    Anne is op vakantie, sanne kan niet.
    Madelien? Anique? Joepe?
    Om 18.30 bij mij!!!!

PS als jullie nog londen foto's hebben zouden jullie die mee misschien kunnen nemen, dan kan ik ze op mn compu zetten en laten afdrukken.

• 04 Augustus 2006 - 10:05

Emily:

Nico, ik sta vanavond om 18.30 bij je op de stoep!

• 05 Augustus 2006 - 10:10

Alet:

Dat was gezellig gisteren!!
    En er is weer een nieuw plan geboren...
    Wie gaat er zat 19 aug mee in Rotterdam stappen? Emily en ik zullen rijden als dat nodig is en dan kunnen jullie lekker de hele avond uit jullie dak gaan en wij aan de cola!
    Nicolien en Annelies zagen het ook wel zitten...dus wees er snel bij, anders zitten de auto's vol!!!
    Fijn weekend!
    Dikke kus
    Alet

• 05 Augustus 2006 - 11:46

Ben erbij!
    x

• 05 Augustus 2006 - 21:50

Joepe:

Zo... heb heel wat gemist geloof ik. Heb deze hele week in mn eentje de afdeling gedaan en was iedere avond knock-out op de bank te vinden. Heb volgens mij ook al een week de site niet meer gechecked... dus:
    Jammer dat ik er gisteren niet bij was! Had gelukkig ook niet gekund, anders had ik nu wel zitten balen.
    Wat de 18e betreft: Wij (ik kan denk ik ook vast voor Anne spreken) zijn dan vanaf 12.00 uur (we beginnen met broodjes ;)) in Zeeland aan het vieren dat Ben eindelijk sex mag gaan hebben, dus kunnen er dan niet bij zijn.
    De 19e kan ik wel, dus reserveer bij deze een plaatsje in één van de auto's!

• 07 Augustus 2006 - 12:30

Sunna:

Kan ik ook een optie nemen op een plaats in de auto naar Rotterdam...? Ik ga namelijk misschien naar een vriendin in Berlijn dat weekend, aber vieleicht auch nicht.....

• 07 Augustus 2006 - 19:53

Annelies:

Is iedereen ongedeerd na het trapongeluk???

• 09 Augustus 2006 - 10:53

Sunna:

Ik wil bij deze mijn optie op een autoplekje omzetten in een reservering, want ik ga pas het weekend daarna naar Berlijn. O ja, het is onwaarschijnlijk, maar waar, maar ik ben weer mobiel (vooral voor Annelies)met een zeer hippe moby! 0644764007

• 09 Augustus 2006 - 19:22

Joepe:

Ik leef nog!

• 11 Augustus 2006 - 09:43

Nicolien:

Ik ben ook ongedeerd, stond er wel vlakbij maar was net daarvoor vertrokken. Toen ik de muziek hoorde stoppen, dacht ik dat er pauze was en zag pas later alle ambu's die kant op gaan. Wat heftig!!!!

Hoe is het met jullie dames? Ik heb vandaag mn laatste dagje vakantie... helaas. Zit vanaf volgende week weer in het AZU bij de radiologie. En heb nu al zin in lunchdates met jullie! Want na de hele dag in het donker foto's bekijken heb ik denk ik wel behoefte aan een vrolijk gezicht. Wie meldt zich?

Ben er ook bij met stappen in rotterdam! Maar daar had ik geloof ik al voor gereserveerd. Leuk dat je ook mee kan Sun! Terug uit de dessert... mogen wij ook de foto's zien. Ik hoorde trouwens dat Caesar naar duitsland gaat?

San, hoe bevalt je huisje? Wanneer mogen we komen kijken?

Eem, is het gelukt met alle vragen? Wanneer weet je meer? De 24e is het toch? Hoe is het verder met je?

Medline en anique, hoe was het met de duitsers? Is je ASAS al klaar Anique?

Of, hoe was de panama? Helemaal hip? Ik heb nog steeds je mooie jasje hangen. Hij hangt daar heel verleidelijk om een keer aan te doen hoor...

Lies en Alet, vond het gezellig in het gras! dat gaan we in rdam over doen. hoop dat de cardio nog steeds geweldig is!

Joeps, hoe bevalt het jou? Ik heb nog helemaal geen verhalen gehoord, je veel te lang niet gesproken. Wanneer ga jij trouwens naar Adam? Ben je nog wel eventjes een half huisgenootje van me?

Anne, ben je al terug van vakantie?

Met zulke lange berichten zijn we het scrollen denk ik snel zat, maar er wordt veel te weinig geschreven hier. Ik heb veel te veel vragen...

• 11 Augustus 2006 - 12:17

Ik ben weer thuis!!
    Pfoeh, heb net even snel alles doorgescrolled en er wordt zeker wel een hoop geschreven hoor nicolien!
    Als ik het zo snel moet beoordelen zal ik zeggen:
    - Emily; zoals Joepe al aangaf ben ik er niet de 18e...
    - Ik weet niet meer wie het aanbood, maar mag ik er ook nog bij in de auto? Ik wil ook wel mee!
    - Ik zat geloof ik in de feestcommissie he? Ben nog niet helemaal zeker van mijn reisplannen en weet niet 100% zeker dat ik er bij ben, wil wel meedenken, maar kan ik mijn plaatsje in de commissie nog afstaan aan andere fanatiekelingen?
    Nou ja, ik hoor het wel allemaal, wanneer zie ik jullie weer?
    kus anne

• 11 Augustus 2006 - 13:13

Sunna:

hallohallo, ik snap het niet meer....is Eems verjaardag nu 18 aug eten of is dat vervangen door met Alette naar Rotterdam op 19 augustus????

• 11 Augustus 2006 - 13:17

Emily:

Even voor de duidelijkheid. Ik vier mijn verjaardag de 18e. Het Rotterdamplan op de 19e staat verder los van mijn verjaardag. Rotterdam-suggesties zijn trouwens welkom..
    Nico, ik ben voor lunchdates te bereiken op 9861.
    Fijn weekend allemaal!

• 12 Augustus 2006 - 12:37

Ofke:

Ik ben het zat: WAAR IS DE NEUS?!?!?

• 13 Augustus 2006 - 13:30

Anne:

Eem, was het nog leuk gisteravond...?

• 13 Augustus 2006 - 14:34

Alet:

Tot nu toe gaan er dus as zaterdag 19 aug 8 meiden mee naar Rotterdamm namelijk Annelies, Anne, Nicolien, Joepe, Ofke, Sunna, Emily en ik...Gezellig! Anique/Sanne/ Madelien?? Wat denken jullie ervan?
    Eem, ik bel je nog wel voor verdere plannen!
    Dikke kus
    Ben komende week weer aan het trainen in Hengelo, maar vrijdag zie ik jullie weer op de verjaardag van Emily!
    Doeiiii

• 13 Augustus 2006 - 16:52

Madelien:

Dag dames,
    Oprechte excuses voor het zo zelden plaatsen van mededelingen, het voortdurend afwezig zijn op afspraken en alles waarin ik jullie nog meer tekort heb gedaan.
    Hoe kan ik het goedmaken??
    Hier dan ten eerste mijn reactie op de verschillende plannen volgend weekend:
    Eigenlijk heb ik afgesproken naar de papa en mama van Lude te gaan, alhoewel er ook nog EBCR's geschreven moeten worden. 1 en ander moet dus nogmaals worden besproken: ik laat het weten!

ten tweede dan een vraag:
    Zouden de mensen die al uit de EBCR-shit zijn een voorbeeld (natuurlijk liefst goed beoordeeld!) willen mailen?
    Eigenlijk gaat het heel goed, maar er blijven steeds kleine (opmaak) vraagjes, waarvoor ik graag zou willen spieken!

dan hoop ik maar dat de lengte van dit bericht compenseert voor het minimaal aantal woorden in de afgelopen tijd, alhoewel ik bang ben dat deze compensatie nog niet afdoende zal zijn. In dat geval hoor ik natuurlijk graag welke verdere compensatie-methoden jullie in gedachten hebben.

In elk geval hartelijk gegroet!
    Madelien

• 13 Augustus 2006 - 19:49

De Neus:

I'll be back in business soon, so beware...

• 14 Augustus 2006 - 18:36

Nicolien:

Als hulp voor de feestcie:cityhall klinkt best wel goed. Er staat veel info op de site, waaronder het volgende:

City Hall kan elke dag van de week gehuurd worden, zelfs in het weekend.
    De huurprijzen zijn verschillend en afhankelijk van de ruimte die u
    eventueel wil huren.
    Om enige indicatie te geven het kost ongeveer 900-1000 euro om een deel van de City
    Hall te huren dat geschikt is voor ongeveer 500 mensen. Meer gasten kan natuurlijk ook.
    Dit bedrag is dan inclusief licht, geluid al het personeel van schoonmaak tot
    barman en portiers.(dj moet huurder zelf regelen, wij kunnen wel bemiddelen,
    middels ons dj netwerk)
    Heeft u specifieke wensen en/of vragen, laat het ons weten, bijna alles is in overleg
    mogelijk.
    Ook is het natuurlijk altijd mogelijk om een keer langs te komen om de CityHall met
    eigen ogen te zien.
    Verder hebben wij aparte regelingen voor studenten en stichtingen die op non
    commerciële basis feesten willen geven.
    Deze instellingen bieden wij de mogelijkheid om hun eigen barmensen achter de bar te
    zetten. Hier gelden ook andere tarieven voor. Ook hier geldt weer neem gerust contact
    met ons op en laat je informeren.

Niet slecht toch zijn we voor 1000 eetjes rond...
    mij lijkt het erg leuk.

• 16 Augustus 2006 - 21:47

Madelien:

zeg dames, wanneer dachten jullie dat feest te laten plaatsvinden, ik ben natuurlijk pas eind december terug, maar wil dit feestje absoluut niet missen.
    Heb trouwens ook nog wel een DJ MET Saxofoon in de aanbieding.

Vrijdag en zaterdag moet ik wederom verstek laten gaan. Sorry Eem!

Wie gaat er morgen mee lunchen? half 1 HvdB?
    kus, Madelien

• 17 Augustus 2006 - 08:49

Anne:

Sorry Madelien, heb vast niet goed opgelet, maar terug waarvan?
    En het plan was om het feestje begin januari te houden, dus kun je er gewoon van meegneieten!
    x

• 17 Augustus 2006 - 11:37

Emily:

Jullie zijn morgen vanaf 19:00 welkom.

• 17 Augustus 2006 - 18:14

Ofke:

Hallo!! In overleg met Eem en Annelies is het volgende voorstel geboren: Waarom gaan we zaterdag niet naar Amsterdam ipv Rotterdam?? Dan hoeft niemand te boppen, is lekker dichtbij, en geen "gezeur" met autos... Wat vinden jullie?

• 17 Augustus 2006 - 18:48

Emily En Ofke:

22 of 23 december geven wij onze afstudeerborrel!!! Zet het in je agenda! Een officiele uitnodiging zal volgen....

• 17 Augustus 2006 - 21:18

Anne En Joepe:

Wij vonden Rotterdam eigenlijk wel origineel! Paradiso en de Melkweg kennen we al en over een week of drie kunnen we lekker stappen in Amsterdam en dan kruipen naar mijn nieuwe huis! Als er morgen gestemd gaat worden dan zijn wij toch voor Rotterdam...

• 18 Augustus 2006 - 07:14

Sunna:

Tja, ik ben toch nog steeds voor Deventer. Kent nog niemand en schijnt echt The Place To Be te zijn!