Dokters, dokters en nog eens dokters - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van groep24 - WaarBenJij.nu Dokters, dokters en nog eens dokters - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van groep24 - WaarBenJij.nu

Dokters, dokters en nog eens dokters

Door: Anne

Blijf op de hoogte en volg

13 November 2006 | Nederland, Utrecht

Ja ja, we krijgen er steeds meer in ons midden!! Omdat binnenkort de afstudeerfeestjes echt gaan losbarsten enkele mededelingen;

* er is hard gewerkt aan liedjes en dergelijke, maar ze zijn nog niet af. Tips, adviezen en ideeën blijven welkom!

* wat wel al bijna geregeld is, is het afstudeercadeau. Alet kwam met het idee om hetzelfde cadeau voor iedereen te kopen. Samen zijn we op zoek gegaan en hebben iets heel leuks gevonden (tenminste dat vinden wij en we denken dat jullie dat ook vinden!!). Wat het wordt gaan we natuurlijk nog niet verklappen. In plaats van voor iedereen een apart cadeau, wordt het nu een blijvende herinnering aan groepje 24. We hebben gerekend op 10 euro per persoon per afstudeercadeau. Dat komt dus neer op €100 per persoon. Zouden jullie dit bedrag over willen maken op mijn rekening; nr. 7019629 t.n.v. A.M.Cox?

Liefs, Anne

• 16 November 2006 - 09:18

Annelies:

Anne en Alet, supergoed geregeld, ik heb t overgemaakt!

• 16 November 2006 - 14:14

Emily:

Wat leuk!, een gezamenlijk kado. Ik probeer het zo snal mogelijk naar je over te maken Anne. xx

• 20 November 2006 - 10:24

Sunna:

Het leek mij een leuk idee om tussen al dat geborrel door toch een sinterklaasfeestje te houden als daar voldoende animo voor is. Dat wil zeggen: een diner + het grote sinterklaasspel.
    Er zijn op dit moment wel veel mensen op vakantie dus ik weet niet of we genoeg personen bij elkaar krijgen.... laat effe weten als je zin hebt! En wanneer je ergens rond 5 december kan. Liefs Sunna

• 20 November 2006 - 17:31

Joepe:

Ja leuk! Ik ben van de partij! Kan ik dan een plekje reserveren bij het haardvuur?
    Ik kan:
    zondag 3/12
    maandag 4/12
    dinsdag 5/12
    woensdag 6/12
    (het weekend van 8,9 en 10 december zit ik in Antwerpen met moeder en zus)

Ik had trouwens helemaal niks (!) in mijn schoen gisteren, potverdorie. En ik had nog wel zo hard gezongen....

• 21 November 2006 - 16:16

Alet:

Ik ben weg van 29 nov tot 12 dec....moet het dus in LA vieren...niet zo erg!!
    Kus

• 21 November 2006 - 21:02

Anique:

Dinsdag 5 of woensdag 6 komen mij wel goed uit..

• 21 November 2006 - 23:28

Anne:

Jippie, sinterklaas is er weer (ik had het bijna niet gemerkt, maar heb ondertussen al de nodige sinterklaasliedjes gezongen...)
    Zondag 3, dinsdag 5 of woensdag 6 kan ik wel!
    x
    p.s. mag ik mensen nogmaals wijzen op bovenstaand bericht...

• 22 November 2006 - 12:31

Dag dames,

Hier een berichtje uit grijs Cardiff, waar alles in de soep loopt omdat ik de gelletjes in de verkeerde volgorde op een plaatje heb gelegd. oelala. Verder alles prima fijn!
    Cadeau lijkt me mooi, maar het betekend neem ik aan wel dat jullie er 11 in totaal hebben?
    Ben benieuwd, en zal het geld overmaken!
    groet, Madelien

ps. veel plezier met sinterklaas. Hij is zelfs vrijdagavond in Oxford geweest, en heeft twee chocoladeletters achtergelaten!

• 22 November 2006 - 13:59

Sunna:

Dinsdag 5 december dan maar? Dan kunnen Anique, Joepe, Anne en ik. Sanne, wo bist du? Verder is er volgens mij niemand in het land der Sinterklaas....of wel?

• 22 November 2006 - 16:36

Joepe:

5 december staat genoteerd!

• 22 November 2006 - 20:02

Sanne:

He meiden,

sorry, had een tijdje niet de site gecheckt.
    Anne mijn geld komt er ook aan!

Sunna; dinsdag 5 december kan ik helaas niet. Dan heb ik jaarclubeten, en daar vieren we ook sinterklaas die avond. Woensdag 6 december kan ik wel.

Als iedereen 5 december kan, en als dat verder beter uitkomt is het ook goed hoor. Het is mijn eigen schuld dat ik zo laat reageer...

Kus, Sanne

• 23 November 2006 - 03:10

Annelies:

Hier een berichtje vanuit koud(!) Mexico. Alles gaat goed. We zijn nog niet beroofd en de coronaatjes zijn al ontdekt. De zon mag alleen wel wat meer schijnen, want ik loop al drie dagen in mn spijkerbroek, capuchontrui en in Mex city aangeschafte jas. Inmiddels zijn we al wat meer richting het zuiden in een mooi plaatsje tussen de bergen en hier gaan we even heel actief doen, mountainbiken enzo. Anne, thanks voor je goede zorgen voor de Syd. Heb meer vertrouwen in jou dan in Daan...
    He, en wat en rare verkeizingsuitslagen he?! SP 23 zetels?! Ben benieuwd wat het gaat worden! Alet, had je nog iets voor mij gestemd? VAst niet, want je wist natuurlijk niet wat. Maakt niet uit, want ik wist het zelf ook niet. xx

• 23 November 2006 - 08:34

Sunna:

Ik kan helaas woensdag niet.....Zullen we toch 5 december doen, of zijn 4 personen te weinig voor het spel? Volgens mij kan het wel. 19.00uur bij mij?
    Anneliesje, ben je in het regenseizoen beland? Drink voor ons ook even wat coronaatjes! Que disfrutes tu viaje muchisimo! Y no tomaras demasiado, mi corazon!

• 23 November 2006 - 14:34

Emily En Ofke:

Hier in Kuala Lumpur is het heerlijk warm! Morgen gaan we naar Pulau Pankor, een eilandje met bountystranden. Totaal geen sinterklaasgevoel bij 35 graden. Maar een pepernoot zou er best in gaan. xx

• 24 November 2006 - 11:28

Anne:

Jeetje, wat zit iedereen toch ver weg deze dagen...fijn dat jullie het lekker hebben Eem en Of, maar ook fijn om te weten dat wij iets hebben wat jullie missen; pepernoten!! Annelies, heb jij je zonnetje al gevonden ondertussen? Met Sydney is alles goed, Daan was er de afgelopen 2 dagen en je ouders komen nu; zal ze wel fijn vinden, weer wat gezelschap! En Madelien; jij krijgt ook gezellig bezoek van het weekend begreep ik: veel plezier Sanne! Gelukkig hebben we er weer een terug, welkom thuis Nicolien!!
    Om zelf een beetje in buitenlandse sferen te komen ga ik straks maar naar Spaans dan (wel een beetje een flauw aftreksel, maar ja)
    Dames die hebben gestort, bedankt! Eem, ik had niet gedacht dat je er daar aan zou denken, dus doe rustig aan...
    Hmmm om een lang verhaal kort te maken;
    liefs, Anne

• 26 November 2006 - 09:50

Heeee allemaal....
    Ik ben inderdaad weer terug vanuit cambodja. Wat een gave reis!!!!!!!!!!!! Zoveel gezien en gedaan: torenhoge tempels beklommen, gechilled in de hangmat, olifant gereden, killing fields bezocht, gesnorkeld naar tropische vissen, spinnen gegeten (iehhl, dat heb ik wel even overgeslagen).... etc.
    Heb jullie een hoop te vertellen!

Daarnaast lag er bij thuiskomst post op de deurmat dat ik ben aangenomen voor de opleiding neuro in utrecht en ga 15 dec beginnen met mijn promotieonderzoek.... AAAAHHHHH!!!!!!

Hoe is het met jullie allemaal lieverds? Hoe waren de afstudeerfeestjes annelies en sanne??? 5 december ben ik erbij sun met sinterklaas.. leuk! Wie zijn er allemaal in nederland nu??

• 26 November 2006 - 15:44

Anne:

Waaaauuw Nicolien, wat goed. We hadden natuurlijk al een beetje een vermoeden, maar het is echt super!!!!! Enorm gefeliciteerd! Ik zie je vast wel weer eens voorbijkomen, tot snel x

• 27 November 2006 - 14:04

Hallo!:

Ha die Nico! Gefeliciteerd! Had je toch nog iets leuks op je te wachten na je reis!
    5 dec reken ik op Joepe, Anne, Anique en Nicolien. Ik ben pas om 19.00uur thuis en dan moet ik nog boodschappen doen en koken dus dat wordt misschien erg laat als we ook nog het grote sinterklaasspel gaan doen... Dus...misschien is het handig als iemand anders boodschappen doet of zo of dat we iets halen. Verder voor de duidelijkheid, maar dat weten jullie natuurlijk al: 4 leuke cadeautjes meenemen (max 4 euro per stuk) en 1 ding dat niemand wil hebben.

Liefs Sun

• 27 November 2006 - 15:37

Joepe:

Nou, ik denk dat ik wel even boodschappen kan doen hoor! Anyone who wants to join me? xx

• 28 November 2006 - 02:58

Annelies:

Nicolino! Gefeliciteerd joh! Echt supergoed. Ben blij voor je!
    En ook leuk dat je een mooie vakantie hebt gehad. Hier is inmiddels de zon flink doorgebroken en zijn we lekker aan t chillen op het strand. Bijna geen zin meer om verder te reizen...maar dat gaan we nog wel doen natuurlijk. Mn spaans gaat steeds beter. De lessen waren toch niet voor niks! Maak soms zelfs een grapje in t Spaans, jeuj.
    Anne, ben blij dat alles goed gaat met de Syd. Ze zijn er trouwens niet geweest het weekend, mama wel n dagje, maar papa had n wortelkanaalbehandeling gehad dus die was niet lekker.
    Sun, heb je al een keuze coschap cardio geregeld??
    Dikke kus!

• 28 November 2006 - 15:33

Van Harte Nico!

Over sinterklaas, is 4+1 k*t kado niet een beetje veel van het goede? Ik zelf vind 2 van 4 of 5e ook al genoeg met 1 k*t kado. Het is nl best lastig iets leuks te vinden ben ik achter gekomen.

Ik heb vandaag mijn portfoliogesprek gehad en ik heb serieus nog een opdracht daarna moeten maken. Ik wist nl niet dat je ook nog een slotbeschouwing competentie ontwikkeling moest schrijven. Hou eens op zeg, voor de 4e keer hetzelfde opschrijven, maar goed ik had alles in minder zinnen gedaan dan anderen :) dus geloof dat hij me niet helemaal zo makkelijk ervan af wilde laten komen.

Doeiii

• 29 November 2006 - 08:17

Sunna:

Leuke cadeaus vinden is niet moeilijk hoor: check de Zeeman, de Wibra, de Action, de Hema (iets te eten drinken is ook niet duur en wel een leuk cadeau, kan ook)

• 01 December 2006 - 10:38

Nicolien:

Hee meiden, ben helaas alweer helemaal gewend hier. Supergek dat ik bijna tergelijk met of en eem in phonm pehn was...
    4 cadeaus met inderdaad wel lukken hoor anique, je kunt ook kleine van 2 euro ofzo kopen. Anders is het spel zo snel afgelopen...

Verder ben ik heel benieuwd naar jullie geweldige quiz voor annelies en san. Heeft iemand die nog op papier?? Kan ik nog even meelachen..

• 01 December 2006 - 10:52

Sanne:

Wat ontzettend fijn Nicolien! Echt heel erg knap.
    Wat wordt eigenlijk het onderwerp van je promotie?

Wat betreft de vragen van de quiz bij het afstudeerfeestje: die hebben annelies en ik in ieder geval. en iemand heeft ze nog op de computer.

Anne: wil jij mij nog het lied doormailen? Die heb ik nog niet en vind ik wel erg leuk om te bewaren en die kan ik voor de volgende dan ook uitprinten.

Heel veel plezier dinsdag met sinterklaas-dobbelen! Ik neem aan dat de neus gewoon weer meedoet? :)

Groetjes, Sanne

• 01 December 2006 - 11:27

Sunna:

Volgens mij is de neus in phonm pehn.....

• 03 December 2006 - 19:37

Sinterklaas:

Ik neem wel wat extra snoepgoed mee dinsdag....

• 04 December 2006 - 12:45

Anne:

Joepe en ik doen de boodschappen wel, tot morgen!

• 05 December 2006 - 08:04

Regelpiet:

Ik print de spelregels wel uit.

• 05 December 2006 - 23:02

Nicolien:

Sinterklaas was weer geslaagd, blij dat ik mijn kitty kwijt ben! De tarotkaarten hebben onze toekomst voorspeld... dat beloofd wat. Dag lieverds, en Joepe veeel beterschap!

Offie, ik heb gehoord dat je back in town bent. Hoe is het?

• 06 December 2006 - 08:00

Sunna:

Tjechische JAZZZZZZZ is echt vette shit!!! Viva Kzlimonivitz Lanomirtzik!

• 06 December 2006 - 09:17

Anique:

Ik heb echt de aller coolste was-nootjes. Heb al geprobeerd ze op te eten maar ze smaken niet zo lekker. Ehm moet ik ook de schil mee wassen?

• 06 December 2006 - 10:47

Anne:

En ik heb niet eens een weggeefcadeau, maar toch zit ik met dinosaurus-eieren die nog uit moeten komen...rara hoe kan dat?

• 06 December 2006 - 13:48

Hallo meiden!
    Ben inderdaad weer thuis! En na 8 weken hitte en zweten bevalt deze temp. me wel.... Het was fantastisch! Zal jullie de verhalen (voorlopig) nog even besparen.
    Nico; gefeliciteerd!! Echt geweldig!
    Ben blij dat sinterklaas weer langs is geweest met mooie dingen, DE neus heb ik niet in Phnom Penh gezien.
    Nou dames als iemand zin heeft om af te spreken; count me in!
    Tot snel!
    xxx

• 06 December 2006 - 16:16

Anique:

Joehoe!! We zitten samen in de groep van 14.00 t/m 15.15, alleen helaas Nicolien niet maar dat komt omdat Rinkel in de volgende sessie zit.
    Echt super leuk dat ik jullie praatjes ook kan horen! Joehoe!!

• 06 December 2006 - 16:21

Yo Niek,

Is dit op de 22ste?
    Dan ben ik er ook!
    Kus, Madelien

• 07 December 2006 - 22:27

Hola!
    De tijd vliegt voorbij en het is een groot feest, vooral omdat we vandaag zijn aangekomen in het paradijs waar we nog een week gaan spenderen. Hutje op t strand. Nog nooit zulk wit zand en schoon water gezien, dit is echt mn lievelings!
    Op dit moment is het alleen een beetje jammer, zit al een poosje in een internetcafe omdat Ruben even moet werken. Ik ben ook mooi weer thuis de 22ste en kan dus al jullie praatjes horen! Jippie! Zouden jullie nog even op een rijtje willen zetten wanneer wie zn feestje viert? Joepe en Anne toch de 23ste? En Nico de 22ste?En Offie en Eem 28? Dolle pret!
    En Aletje, waar ben jij.nu? Ben je al terug? Hoe was het? En ben je al begonnen met je chirurgie? Ben benieuwd!
    Dikke kus en tot snel!

• 08 December 2006 - 04:46

Alette:

Aletje zit met d'r dikke
    gat in de zon in LA!!! Het is er erg leuk! Toernooi is gisteren begonnen...gaat wel redelijk..twee keer gelijk, een keer verloren. Ben al naar de universal studio's geweest, NBA wedstrijd en een ijshocky wedstrijd...die amerikanen weten overal een shom van te maken. It's amazingggg!!!
    Ben de 12 weer terug! de 13 de begin ik met chirurgie....spannend!! Doeiiii

• 08 December 2006 - 09:04

Ofke:

Wat klinkt dat allemaal heerlijk! Alette heel veel succes nog!
    Ons feestje is op de 27e.
    Wie hebben er zin om volgende week te eten? Maandag? Of misschien morgenavond wat te drinken?

Tot snel!
    xx

• 09 December 2006 - 19:58

He Offie!:

Leuk dat je er weer bent! Een goed idee om samen te gaan eten. Mij komt woensdag het beste uit.

• 09 December 2006 - 19:58

Dat zei ik dus...

• 10 December 2006 - 22:34

Nicolien:

Leuk, ik kan woensdag ook! Gezellig om te eten!!

Lies, mijn borrel is inderdaad de 22e. De officiele uitnodigingen zijn gedrukt, dus zullen jullie snel krijgen.
    Echt jammer dat ik niet bij jullie zit meiden, maar ik kom ook zeker weten naar jullie praatjes!!!

• 10 December 2006 - 23:07

Ofke:

Helaas, ben woensdag al onder de pannen... Volgende week kan ik weer.
    xx

• 11 December 2006 - 16:07

Nicolien:

Zijn er nog liefhebbers om woensdag te eten, of anders gezellig te lunchen (deze week in de stad, volgende week pas in het AZU) of een drankje te doen aan het eind van de middag? Mijn avonden zitten behalve woensdag wel een beetje vol. Maar een drankje 's avonds laat kan natuurlijk ook nog. Vind het leuk om jullie weer eens te spreken!!!!

• 11 December 2006 - 18:04

Annelies:

Dit geloof je gewoon niet... Al gore heeft echt gelijk. Zit je op het mooiste bounty eiland ever, komt het met bakken uit de hemel! Serieus, we hebben de afgelopen week slechts een halve dag zon gezien, voor de rest alleen maar wolken en gister alleen maar stortregen. Superbalen dus. Gisternacht ook een drama hier. Gingen in een goedkoop hotelletje, luxer dan het gem. hostel, worden we opgevroten door de bed bugs! smerige beesten! Middenin de nacht verhuisd nar een andere kamer en vandaag in een luxe hotel getrokken, onder de rode bultjes.
    Nu is het wel weer grappig natuurlijk, dus deel ik het graag met jullie. Nu gan we met een golfkarretje het ieland verkennen. Dikke kus!

• 12 December 2006 - 07:59

Sunna:

Hoi Bakkertje! Bedankt voor het delen van het beestjesregenseizoenmoment.Gelukkig zit je nu ergens in een golfkarretje! En om je te troosten: hier regent het ook heel veel en daarbij is het niet bepaald warm en is er ook hier een grote beestenbedplaag uitgebroken. Dus....geluksvogel die je bent daar in Mexico!

• 13 December 2006 - 11:13

Ofke:

Annelies, ik vind het zielig voor je.... Maar sluit me wel aan bij Sun dat het hier ook verre van lekker is.
    Nicolien; gezellig! Lunchen ben ik vanaf volgende week natuurlijk bij! Maar morgen en vrijdag kan ik ook lunchen dan wel middagborrel. Weekend ga ik naar Grunn. Volgende week eten ben ik ook bij. Vooralsnog kan ik iedere dag behalve dinsdag. Dus roept u allen!!

XX

• 14 December 2006 - 10:23

Afstudeerpiet:

Aangezien er binnenkort 5 mensen een afstudeerfeest geven, is het misschien een goed idee om allemaal alvast leuke ideeen voor de quizen te bedenken....
    Hoe gaan we dit aanpakken?
    De ontwetende verstrooide Piet

• 15 December 2006 - 07:58

Alet:

Zijn er mensen in de gelegenheid om een "handleiding chirurgie 2" voor mij te halen bij Willy? Ik loop nu co-schap in Geldrop, bij de vader van Robert...en het is erg leuk!!
    Dikke kus, zie jullie allemaal volgende week vrijdag in ieder geval!

• 18 December 2006 - 09:15

Anne:

Nicolien en Ofke, heel veel succes op jullie eerste werkdag!!!
    x

• 18 December 2006 - 20:52

Nicolien:

zoooo... de eerste werkdag overleefd!! Pff, raar hoor. Hoe heb jij het gehad ofke? In ieder geval ben ik geloof ik wel blij met mn onderzoek. Ben wel op zoek naar lunchdates!!
    kus nien

• 20 December 2006 - 16:27

Emily:

Hoi! Ik ben ook weer thuis. Het is hier alleen echt veel te koud! Ben nu hard aan het aklimatiseren (eet vanavond boerenkool) en doe verwoede pogingen om een kerstgevoel te creeeren. Tot vrijdag. xx

• 20 December 2006 - 22:20

Hai Eem, welkom thuis!!!
    Jij gaat nu van de ene spannende beleving over in de andere...
    Tot snel, x

• 21 December 2006 - 14:51

Madelien:

En er is er nog eentje thuis!!
    Morgen zal ik jullie allen aanmoedigen tijdens het afleggen van de eed of gelofte (met of zonder toeters?)
    en dit vieren met een biertje bij Nico!
    zaterdag ga ik alweer skieen met mijn papa en mama, (broer, vriendin van broer, zusje en mijn eigen vriendje) dus moet ik helaas de komende feestjes (alweer!!) missen...
    Tot morgen,
    Madelien

• 21 December 2006 - 15:16

Anique:

Ik heb schokkend nieuws!! Ik ga werken op de afdeling neurologie!! Dat verzin je toch niet!!

• 21 December 2006 - 18:00

Annelies:

Anique! Wat is dat nou weer! Ben heel benieuwd wat voor n verhaal daar achter steekt. Maar in ieder geval, gefeliciteerd met je nieuwe baan! Waar is het? En alvast heel veel plezier morgen. Anne, Joepe, Eem, Nico, jullie ook vast veel plezier. Ik ben erbij. Heb als het goed is een date met Ofke. Madelien, als je bij ons aan wil sluiten? Om half 2 bij mij, dat is dus onder Anne... Ben trouwens nu heel beroerd: keelpijn, hoesten, hoofdpijn en dikke klieren, ik heb zelfs geen trek (dat is een slecht teken) maar ga ervanuit dat het morgen beter zal gaan. Gezellig om jullie morgen weer te zien!
    Oja, nog een andere vraag. Heeft iemand van jullie gmail? Zoja, is bij jou ook meer dan de helft van je berichten foetsie en je inbox een verzameling van verzonden en inkomende mail geworden?
    Tis een mysterie, maar ik baal er goed van!
    Dikke kus!

• 28 December 2006 - 08:05

Anique:

AHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!! Ik heb weer een baan!!!!
    Ik begin als poortarts in het UMCU half januari!! Tof he! Dus heb die vage neuro-baan maar opgezegd!

• 28 December 2006 - 16:19

Nicolien:

Wat goed anique! En een baan die je leuk vindt!! Gefeliciteerd!! We hebben er weer een luncher bij... yeeh!!

Hebben jullie het leuk gehad Of en Eem? Ik vond het in ieder geval geslaagd, zijn jullie nog tot laat doorgegaan? Leuk dat iedereen zo actief meedeed met de quizen. Hoe ziet oud en nieuw er bij jullie uit meiden? Ik ga richting adam. naar feestje daar.
    Staan er voor dit wwekend of volgende week nog leuke dingen op het programma? Hoor het graag

• 28 December 2006 - 16:21

Nicolien:

En oja, dat vergeet ik steeds. Mijn complimenten voor de liedschrijvers. Heb het nu een paar keer gezongen en het blijft echt een superlied!!! Goed gedaan zeg!! Wie mag er allemaal met de eer strijken...

• 28 December 2006 - 21:55

Emily:

Anique, gefeliciteerd!! echt super. Het wordt gezellig in de Brink tijdens de lunch. Ik begreep dat er vrijdagmiddag/avond wat gedronken gaat worden in de stad.. xx