Hiya vanuit NZ - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van groep24 - WaarBenJij.nu Hiya vanuit NZ - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van groep24 - WaarBenJij.nu

Hiya vanuit NZ

Door: Anne

Blijf op de hoogte en volg

07 Mei 2007 | Nieuw Zeeland, Wellington

Hey girls!!! Hoe gaat het met jullie allemaal? Weinig activiteit op de site, wat betekent dat jullie het waarschijnlijk allemaal superdruk hebben...Ik ook hoor, soort van, maar dan op een leuke manier. Supergezellig hier bij Michiel en Elle, en morgen ga ik weer op stap. Maar voor extra verhaal en foto's wilde ik jullie even wijzen op www.michielcox.nl Klik dan ook vooral even op de google ads bij de berichten of op de site, want daar verdient ie aan en het kost jullie niks!
Dikke kus vor jullie allemaal en tot snel!
XXXXXXXXXXX

• 07 Mei 2007 - 02:27

Anne:

En deze is nog van het vorige bericht...

Woensdag de 16 de mei is er een feestje in Hotel Arena...Girls love DJ's!! WIe gaat er nog meer mee?? Iedereen heeft hemelvaartsdag toch vrij??
    En eten we na Sunna's buluitreiking even wat met diegene die gaan kijken??

Dikke kus
    Alet

• 07 Mei 2007 - 19:44

Nicolien:

Leuk om van je te horen Anne... helemaal aan de andere kant van de wereld!! Wanneer ben je weer terug?

Leuk donderdag eten alet, ofke was er geloof ik ook voor in! Hoop zelf dat ik er om 18uur kan zijn sun, want heb tot half zes afspraak helaas, maar dat moet dus precies gaan/
    En alet, ik ben ook wel in voor een feestje op de dag voor hemelvaart... ben do en vr lekker vrij!!

xx

• 08 Mei 2007 - 07:37

Sanne:

Anne: have fun! Ben jaloers op je!

Ik ga op tijd bij sunna proberen te zijn donderdag, voor eten heb ik al een afspraak.

Alet; volgende week woensdag is een leuk idee, maar ik heb helaas wederom nachtdienst vanaf a.s. vrijdag t/m volgende week vrijdag, dus dat zal er voor mij niet inzitten..

XX, Sanne

• 08 Mei 2007 - 12:27

Joepe:

Anne, mooi dat je het zo naar je zin hebt daar! En wat een mooie foto's! Doe Michiel en Elle de groetjes van mij.

Komende donderdag eet ik graag mee. Ook ik ga mijn best doen om er op tijd te zijn. Ik heb eigenlijk een bespreking tot 18.00, maar ga proberen daar onderuit te komen. De borrel na afloop moet ik in ieder geval kunnen halen!

Verder ben ik natuurlijk helemaal vóór feestjes in Amsterdam, dus de 16e ben ik erbij! (ben afgelopen vrijdag nog in Hotel Arena geweest, was een soort 90's now feest, ook heel leuk!) XX

• 09 Mei 2007 - 07:07

Ofke:

Gezellig allemaal Anne, geniet er nog maar even van!!
    Morgen samen eten lijkt me gezellig! Uit of bij iemand thuis? Wat betreft woensdag voor Hemelvaart, weet ik nog niet zeker, maar klinkt goed!

Tot morgen dan, 18 uur!

X Ofke

• 09 Mei 2007 - 08:58

Sunna:

Ik heb een baan!!! Op de SEH van het Ouderijn! Spannend!

• 09 Mei 2007 - 10:20

GEFELICITEERD!!!

• 09 Mei 2007 - 10:33

Sunna, GEFELICITEERD!!
    Komende donderdag en volgende week woensdag kan ik helaas niet.

• 09 Mei 2007 - 12:43

Sanne:

Gefeliciteerd Sun!! Hartstikke goed!

Waar is jouw buluitreiking eigenlijk: academiegebouw of Janskerk?

• 09 Mei 2007 - 14:04

Nicolien:

Wat goed sun!!!!! Echt knap van je!!
    Morgen ook nog je BUL, dat is toch een superweek! Ik had inderdaad dezelfde vraag als Sanne:
    Waar moeten we heen morgen: Academie of Janskerk????

• 09 Mei 2007 - 16:22

Anique:

Sunna, wat goed!! Super cool! Echt een toffe baan.

• 09 Mei 2007 - 17:15

Sunna:

Het is om 18.00 in het academiegebouw! Leuk dat jullie komen!

• 09 Mei 2007 - 19:26

Alet:

Claire heeft kaartjes voor het feestje gekocht...voor slechts 17 per stuk....voor jullie werkenden moet dat geen probleem zijn toch? Ik heb er een voor Nicolien, Joepe en Sunna. Laat de rest ook snel weten of ze wel of niet willen, anders is het misschien uit verkocht..Tot morgen lieve lieden!
    Ik stem voor UIT eten...
    Dikke kus
    Alet

• 10 Mei 2007 - 06:47

hoi!
    kan niet mee uit eten en naar sunna, heb evonddinest. Maar, wil wel graag mee naar het feessie! heb nog wel 17 euri liggen. liefs

• 10 Mei 2007 - 21:14

Alet:

Dat was gezellig!!! Ik ga kaartjes proberen te regelen nog voor Ofke en Annelies.
    Slaap lekker!

• 11 Mei 2007 - 14:45

Madelien:

Jo Sunna!!
    welkom in het mesos, en natuurlijk gefeliciteerd met je bul!

tot de 17e
    Madelien

• 13 Mei 2007 - 08:21

Anique:

Dag dames,

Ik ga donderdag ochtend naar Parijs!! Joehoe, moeder en ik hebben een hotel geregeld. Ik ga dus woensdag avond naar limburg en zondag avond kom ik terug. Sorry voor alle dingen die ik ga missen!!

Kus Anique

• 14 Mei 2007 - 10:44

Joepe:

Hallo lieve meiden. Even een minder leuk bericht, mijn tante is afgelopen zaterdag overleden. Ze had al 1,5 jaar slokdarmkanker, maar de klap komt bij ons toch nog best wel hard aan eigenlijk. Nou ja, ik weet dat het een beetje onpersoonlijk is om het zo op de site te zetten, maar ik vind het wel fijn als jullie het weten.
    Kus!

• 14 Mei 2007 - 13:27

Wat erg Joepe....
    Heel veel sterkte!
    Dikke knuffel

• 14 Mei 2007 - 21:51

Nicolien:

Hoi lieverds! Joeps, wat ellendig voor jullie, echt even *** Soms kan de wereld echt naar en gemeen zijn. Hoop oprecht dat het een beetje met je gaat. Wat er op deze grote boze wereld gelukkig ook is, zijn een aantal groep 24 meisjes die graag knuffels uitdelen en heel veel om jou geven! x nien

• 15 Mei 2007 - 11:52

Lieve Joeps,
    Ik heb je al gesproken, hoop dat het een beetje gaat....

Beetje ongepast om dit er achteraan te zetten, maar wat is de bedoeling precies voor morgen? Hoe laat gaan jullie? Ik eet eerst in Utrecht, ga denk ik om 22.30 met de trein. En waar is het precies?

XXX (en een hele dikke voor Joepe)

• 16 Mei 2007 - 14:56

Alet:

Als jullie nu eindelijk een keer willen meemaken wat ik zo leuk vind aan waterpolo...as vrijdag speel ik om 21.30 in het combibad in Bilthoven de eerste wedstrijd van de finale om het landskampioenschap!!! En jullie zijn van harte uitgenodigd!
    Tot vanavond voor de meeste..succes met de nachtdienst Sanne en Anique veel plezier in de city of Love...ik bedoel Paris!
    Kus

• 18 Mei 2007 - 13:00

Nicolien:

hoi meiden, ik ga vanvaond kijken bij alet! Wie heeft er nog meer zin?

ik wilde nu om 20.46 bus 77 nemen bij stadsschouwburg, dan kom je om 21.03 aan. 3 minuten lopen en de wedstrijd begint om 21.30. Prima toch?

• 18 Mei 2007 - 14:47

Sunna:

Vanavond ga ik niet mee naar Aletje kijken, want ik ben een beetje ziek en probeer morgen voor het feest weer beter te zijn. Succes Alette met de wedstrijd! En Nico bedankt voor alle mailtjes.....4?!

• 18 Mei 2007 - 21:46

Een Alet Fan!!:

Alette heeft de eerste mega spannende wedstrijd gewonnen!!! Met verlenging en strafballen.... Hulde aan Alet. Zet m op morgenmiddag!!

Anne welkom weer terug in Nederland!!! Begrijp dat je er morgenavond ook bij bent bij Sun! Leuk om je dan weer te zien!

x nien

• 18 Mei 2007 - 22:16

Aletje GOED GEDAAN!!!
    Anne WELKOM THUIS!!

Nog even wat info voor zondag: Het wordt niet uber mooi weer dus de bbq is van de baan. Jullie worden tussen 16 en 16.30 verwacht voor een "high tea". Dit houdt in: veel gebak, hartige taarten, brood, dipjes etc etc. Dus... Avond eten is denk ik niet meer nodig.
    We rekenen op: Sun, Annelies, Nien, Joeps en Alet (komt later). Sanne, Anne en Madelien zijn jullie ook van de partij?

Alet winnen he!! En tot morgen, 21.30 fietsen lijkt me een prima plan. Verzamelen bij dat cafe op hoek Voorstraat/Lucas Bolwerk (even de naam kwijt...), Shit help me even hoe heet het ook alweer...

X Ofke

• 18 Mei 2007 - 22:18

Ofke:

Dat verzamelpunt (nog steeds de naam kwijt) was een suggestie geen commando, was het vraagteken vergeten. Dus daar verzamelen?

• 18 Mei 2007 - 22:34

Alet:

Zooo dat was spannend! Heb d'r koppijn van..ik hoop dus dat we ze morgen weer pakken en dan kan ik lekker los op Sunna feestje!! Jullie horen het wel,
    dikke kus
    Ga lekker tukken, ben kapot!
    Al klinkt het hier buiten bij "festival aan de werf" wel erg gezellig..

• 19 Mei 2007 - 08:19

Tilt 21.30?

• 19 Mei 2007 - 09:42

Lieve schatjes,
    ik zit op dit moment op mijn vrije dag te dicteren. Voordeel is dat ik dan wel kan internetten! Alet gefeliciteerd! Succes vanavond! En Eem en Offie, ik ben er helaas niet bij morgen. Ik moet de hele dag tennissen, in Veghel of all places. Was ik even vergeten.
    Anne, leuk dat je er weer bent! Ga je mee vanavond?
    Liefs

• 19 Mei 2007 - 14:40

Nicolien:

Ben net in de stad geweest voor het bedenken van een verjaardagslijstje. Vanmiddag kwam ik een heel leuk zwart zomerjasje tegen, waar ik eigenlijk al een tijdje op zoek naar ben.
    Er zit weer een nieuw winkeltje links bovenaan de roltrap bij de xenos: Tally WeiJL. Hij is 39,90 euro, en toen bedacht ik me dat ik dat wel heel leuk zou vinden om die van jullie te krijgen. (??) Er hingen er nu nog 3 in maat 38, dus hoop dat er maandag of dinsdag nog wel eentje hangt. Hij hangt aan de muur waar je tegenaan loopt ongeveer in het midden. Hij is dus zwart met veel knopen en heeft een riempje met gesp (die er ook evt. af kan) en voor alle duidelijkheid: hij is leuk! Hoop dat jullie het ook een leuk idee vinden...

kus nien

• 19 Mei 2007 - 16:49

Tilt ja!!
    Tot vanavond!

• 21 Mei 2007 - 15:41

Emily:

wie o wie heeft er zondagmiddag haar paraplu bij ons laten liggen? zolang ie bij ons 'logeert' zullen we er goed op passen.

• 23 Mei 2007 - 05:46

Sanne:

dat was ik. Ik heb mijn paraplu laten liggen.. Kom hem binnenkort wel even ophalen.

• 24 Mei 2007 - 19:30

Emily:

Wie gaat er morgen met Ofke en mij mee borrelen op het terras?

• 24 Mei 2007 - 22:09

Alet:

Alet gaat misschien wel mee borrelen. Ik geef eerst natuurkunde bijles!! HAVO 3...dat moet toch wel lukken??! Maar ik bel jullie wel....kus

• 25 Mei 2007 - 09:06

Annelies:

Zegge, gaan jullie niet naar wiet haar bruiloft????

• 25 Mei 2007 - 10:32

Sunna:

Hallo! Ik ga niet mee borrelen, want ik ben een weekend met het huis naar de Ardennen.
    Liefs Sunna

• 25 Mei 2007 - 14:00

Sanne:

Gaan er nu nog mensen borrelen vanavond of is iedereen naar de bruiloft van Wieteke?
    Ik heb eerst een borrel met de arts-ass in het WKZ, maar als jullie nog de stad ingaan, sluit ik ws wel aan..

• 27 Mei 2007 - 11:58

He meiden,

voor degenen die op de verjaardag waren van Nicolien tussen de middag en voor degenen die het leuk vinden:

30 juni is er weer een concert-at-sea in Brouwershaven. Een concert waar Blof, De Dijk, Trijntje Oosterhuis en VanVelzen optreedt terwijl je uitkijkt op de zee! Als jullie het leuk vinden zouden we daar naartoe kunnen gaan (vriendjes mogen wat mij betreft ook mee), en zouden we hierna in Burgh-haamstede kunnen overnachten en de volgende dag ontbijten/ brunchen. Als het lekker weer is kunnen we de volgende dag naar het strand. Zo niet, gaan we weer terug naar Utrecht...

Ik ben benieuwd of jullie daar zin in hebben, leek mij wel leuk weer een klein weekendje weg/ wat leuks doen met elkaar!

Rob en ik hebben al kaartjes (15 E)besteld via www.concertatsea.nl. Je moet er met de auto of een bus heen. Ik ga iig met deauto, en dan is het handig ook een parkeerticket te nemen.

Laten jullie even weten wat jullie ervan vinden? (temeer omdat kaartjes ook hard gaan..)

Kus, Sanne

• 28 Mei 2007 - 17:14

Leuk idee, ik kan wel!

• 28 Mei 2007 - 18:21

Alet:

Ik vind het ook een heel leuk idee, maar ligt een beetje aan het waterpolo of ik tegen die tijd kan...deze week weet ik meer!
    Kus

• 28 Mei 2007 - 21:01

Anne:

Helaas, heb 30 juni mijn befaamde eindvoorstelling. Deze keer weinig leuks om naar te kijken, sta alleen maar achteraan, dus vandaar dat ik jullie niet heb gevraagd. Wel een leuk plan Sanne, maar kan dus niet
    X

• 31 Mei 2007 - 15:04

Joepe:

San, zoals ik je al had gezegd, lijkt concert at sea me heel leuk! Ik weet alleen nog steeds niet of ik 1 juli wel of niet moet werken, dus zodra ik dat weet dan hoor je het van me, xx

• 31 Mei 2007 - 16:05

Annelies:

Helaas, ik kan niet. Heb dan nachtdienst.
    Verder alles goed me tiedereen? Met mij gaat t goed. Zit nu op de echokamer, superleuk!