JJJJJJEEEEEEEEEEHHHAAAAAAA!!!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van groep24 - WaarBenJij.nu JJJJJJEEEEEEEEEEHHHAAAAAAA!!!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van groep24 - WaarBenJij.nu

JJJJJJEEEEEEEEEEHHHAAAAAAA!!!!

Door: Anique

Blijf op de hoogte en volg

31 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam

Ik ben aangenomen voor de opleiding oogheelkunde!!!! december ga ik beginnen!! AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH
Rob van Sanne gaat me vervolgens opvolgen in het CMH en in mei aan de opleiding beginnen!!
Kan het nog relaxter!!

• 31 Mei 2007 - 19:23

Emily:

Anique; WAT GEWELDIG!! GEFELICITEERD!

• 31 Mei 2007 - 20:34

Keigoed! Gefeliciteerd!

• 01 Juni 2007 - 11:43

Alette:

Ben trots op je!!!!
    Daar drinken we er natuurlijk binnenkort een op!
    kus

• 01 Juni 2007 - 12:08

Sanne:

Anique: zoals ik je gister al smste; vindt het onwijs knap van jullie en ben heel blij dat Rob en jij allebei in opleiding zijn!

Wat betreft concert-at-the-sea:
    Zoals eerder verteld lijkt mij het leuk weer wat in een weekend met elkaar te doen. Alleen Nicolien weet zeker dat ze kan; Joepe en Alette gaan er even achteraan.
    Madelien, Anne en Annelies kunnen niet.
    Van Ofke, Emily, Anique en Sunna heb ik nog niks gehoord.

Rob en ik hebben kaartjes en gaan sowieso, wie mee wil is welkom. Ik denk dat het het leukste is als er dan een groepje gaat. Ik stel voor dat degenen die het een leuk plan vinden het a.s.a.p. op de site/ mail zetten (kaartjes gaan hard) en dan samen kaartjes regelen via de website van concert-at-sea.
    Mijn deur staat open in B-H, ik hoor het wel of er mensen willen blijven slapen en wie!

Liefs, sanne

• 01 Juni 2007 - 12:17

Ofke:

ANIQUE is mijn held ole ole!!!

San, SUPER leuk idee! Ik kan helaas niet, heb een zussen-dag.

• 01 Juni 2007 - 12:20

Ofke:

By the way (dit bericht is met name gericht aan Anne, Alette en Annelies). ik zit in het organisatie commitee van ons straatfeest (don't ask) en ik vroeg me af of iemand zin heeft om een uurtje langs te komen met schmink spullen en een paar kindertjes te schminken. Er staat geen vergoeding tegenover (low budget, uiteraard wel schmink), maar ik zal jullie verzorgen met lekkers. Het is op zaterdag 7 juli, maakt niet uit hoe laat.

• 02 Juni 2007 - 15:06

Emily:

helaas kan ik ook niet op 30 juni..

• 04 Juni 2007 - 15:46

dag dames,

mijn pa is jarig op 30 juni, dus zal ik daar maar ff heen geen.

BBQ voorstel:
    as. vrijdag 8 juni, zaterdag 9 juni
    of volgende week vrijdag 15 juni?

Roept u maar!

Liefs, Madelien

• 04 Juni 2007 - 19:16

Joepe:

Hmmm, ik kan alledrie die dagen niet....

• 05 Juni 2007 - 06:46

Sanne:

ik ga vrijdag weer de nachtdienst in, dus a.s. vrijdag en zaterdag wordt niks voor mij. Vrijdag 15 juni kan wel, dan moet ik mijn ritme toch weer omdraaien, en is alleen maar gezellig.

Kijk maar wanneer iedereen kan. Volgens mij is iedereen zo druk!

Groetjes, Sanne

• 05 Juni 2007 - 07:52

Ofke:

Gezellig! Maar misschien een beetje te kort dag? de 8ste en 9e kan ik niet, de 15e eventueel, maar weet ik nog niet helemaal zeker.

• 05 Juni 2007 - 18:26

Sunna:

Ik ga voor 9 juni, 15 juni gaat mijn broer trouwen dus daar moet ik wel even bij zijn en 8 juni kan ik misschien.

• 05 Juni 2007 - 19:14

• 06 Juni 2007 - 10:05

15 juni!

• 06 Juni 2007 - 15:25

Nicolien:

ANIQUE!!! Wat goed!!!! Gefeliciteerd!

Hoi meiden, ben weer terug van een topvakantie bij Glenn!! Wat is die vent leuk zeg, ben weer helemaal hoteldebotel!! Jammergenoeg moet ik het nu weer met internetcontact doen voorlopig...
    Ik kan zaterdag 9 en 15 juni allebei wel bbqen. Mocht de bbq de 15e worden, vind ik het ook leuk om zaterdag avond gezellig iets te doen.
    x nien

• 06 Juni 2007 - 17:38

Ik ga ook voor 15 juni.
    Nico...schattig!

• 07 Juni 2007 - 07:07

Ofke:

Ik ook 15 juni (inmiddels weet ik het zeker).

• 07 Juni 2007 - 14:54

mmmm

Ik hoor een hoop stemmen voor 15 juni.
    Sorry voor de mensen die dan niet kunnen :(
    dan morgen maar gewoon borrelen met de liefhebbers?
    zegt u maar waar!!

Madelien

• 07 Juni 2007 - 21:05

Nicolien:

Heb die avond nog wel een ander feestje, maar pik graag het eerste stukje van de bbq mee volgende week vrijdag. Morgen ben ik er niet bij bij de borrel. van Gijn (mijn opleider) neemt afscheid, dus ik mag morgen mooi in dat warme weer in mantelpak de janskerk in....

• 08 Juni 2007 - 07:45

Ofke:

Ik zit vanmiddag vanaf 17 uur (tot 18.30) ergens op het terras met mijn collegae. Mocht je je willen aansluiten, bel me dan maar even.

Fijn weekend allemaal!

• 09 Juni 2007 - 10:17

De toppers waren top!
    Ik ben vanaf maandag in Kirishi, Rusland....voor een week, dus ben niet bij de bbq..helaas!
    Dikke kus
    Alet

• 10 Juni 2007 - 16:50

Anne:

hello allemaal, ik heb mijn eerste week overleefd! Ben echt blij, heb gezellige collega's, die me goed opvangen zo bij mijn eerste schreden op het assistentenpad. Afgelopen vrijdag zelfs afgesloten met de bruiloft van een assistent die ik nog maar 2x op de overdracht heb gezien, dus dat was feestelijk!
    En jij Sunna, hoe bevalt het jou daar op de SEH?
    Kus en tot de BBQ!

• 10 Juni 2007 - 18:34

Nicolien:

Wat goed om te horen Anne! We mogen eigenlijk best trots zijn op ons allemaal!!! tot vrijdag, ben er denk ik tot 20.30-21.00. Hoe laat gaan we starten?

• 11 Juni 2007 - 08:25

Ofke:

Nien dan kunnen wij elkaar goed afwisselen, want ik moet om 21 uur naar Grunn. Medline denk je dat er dan al iets ge-bbq-ed kan zijn? Anders neem ik wel een pizzatje mee ;)

Tot vrijdag allemaal.

• 11 Juni 2007 - 20:08

Nicolien:

Of, we zijn er juist allebei tegelijk, ik ben er TOT uur of 21.00.
    Zie je morgen bij de lunch!

heeft iemand dit weekend ook zo lekker geswingd bij night fever festival?

• 12 Juni 2007 - 15:49

hoihoi

De weersvoorspellingen zijn niet bijzonder gunstig, dat wil zeggen, gezien de BBQ perspectieven...
    IIG eten bij mij, een goeie braai duurt altijd even eer het op gang komt, ik zal in ieder geval zorgen voor brood en salade, zodat jullie niet met lege magen naar Groningen/elders hoeven!~

Tot vrijdag!
    Madelien

• 12 Juni 2007 - 18:29

Annelies:

ik ben vrijdag juist wat later, eerst nog afscheidsborrel van collega.
    tot dan!

• 13 Juni 2007 - 13:18

Lieve Medline,
    Vanaf hoe laat zijn we welkom? Hoe laat ben jij thuis vrijdag? En wat is ook alweer je precieze adres? Mijn broer komt me dan misschien met de auto bij jou thuis ophalen, zodat ik zolang mogelijk kan blijven.
    x nien

• 13 Juni 2007 - 21:18

Hoi Nico,

Kom maar om zeven uur, dan moet ik wel thuis zijn en hopelijk de boodschappen ook.
    adres:
    Lauwerecht 52

doeg, Madelien

• 15 Juni 2007 - 14:33

Nicolien:

Medline en de rest! De auto van mijn broet heeft pech... dus geluk bij een ongeluk: ik ben er toch de hele avond bij!!! Tot zometeen, x

• 16 Juni 2007 - 12:41

Alet:

Even een berichtje uit het zonnige Kirishi! Mijn nieuwe sim kaart ligt in ned....dus sms gaat niet. Als je me dringend nodig hebt dan kan dat op 06 13830201. Sun..ik zag dat je gebeld had...iets bijzonders??Ben maandagavond weer terug! Zijn goed bezig hier, morgen winnen van de grieken dan gaan we naar Canada voor de finale....dat zou top zijn!
    Dikke kus
    Alet

• 17 Juni 2007 - 11:28

Annelies:

Sorry, sorry, sorry dat ik er vrijdag niet was. Lang verhaal, komt wel een keer. Kreeg nog een onbegrijpelijke voicemail, dus volgens mij was t wel gezellig!
    Alet, heb je gewonnen? Sun, hoe was je broer zn bruiloft? Vette party?
    Leuk dat je in Spanje bent geweest Nico! Ben je al over de helft?
    Ik ben me dit weekend en komende week aan t opladen voor n eerste weekenddienst en nachtweek, best spannend, maar vooral inspannend, eerst week gewoon werken en dan zaterdag en zondag van 9 tot 22, lang.
    Nou schatjes, ik hoop jullie snel weer te zien. x

• 17 Juni 2007 - 18:07

nou annelies,
    kom maar op met dat lange verhaal, want ik ben wel benieuwd...

• 19 Juni 2007 - 18:20

Emily:

Ik heb vrijdag vast een hoop gezelligheid gemist, maar als er iemand te vinden is voor een borrel vrijdag as, ben ik erbij! x

• 20 Juni 2007 - 16:36

Nicolien:

Hoi, ik moet morgenavond even op en neer naar houten naar opticien, maar heb best even tijd voor een borrel ;)
    eem ben jij voor vroege of late borrel??
    En de anderen??

• 21 Juni 2007 - 08:45

Alet:

Ik train tot 17u dus kan daarna wel even borrelen, ben dan wel een beetje moe....

Kus

• 21 Juni 2007 - 17:45

Anne:

Gezellig, ik zal mij ook aansluiten bij de borrel (als ik niet helemaal uitgekakt ben dan!)
    Wie, wanneer, waar hoe laat?

• 21 Juni 2007 - 18:17

Emily:

Borrel na het werk? (ik kan dus vanaf 5 uur) Bij broers in de zon (als die schijnt) ?

• 21 Juni 2007 - 21:12

Ofke:

Sanne gefeliciteerd met je verjaardag!!!

Ik haak morgen helaas af. Ga vieren dat Wouter (eindelijk) de mooie leeftijd van 25 heeft bereikt.

Snel weer een eetdate met zn allen?

XX

• 22 Juni 2007 - 07:12

Nicolien:

Als ik terug ben uit Houten bel ik jullie wel even op, is denk ik rond zes uur ofzo. Gezellig, en anne ik sluit me bij deze nu ook al aan wat betreft het inkakmoment...

• 22 Juni 2007 - 09:32

He meiden,

ik ben voor een latere borrel. Van 18.00 tot 19.00 komen er mensen kijken voor de ruimte boven ons. Mijn bovenbuurvrouw heeft iets anders gevonden. En de huisbaas vindt het prettig als wij ook de mensen zien, kunnen we meebeslissen.

Iemand zin om een hapje in de stad te eten?

XX, Sanne

• 22 Juni 2007 - 09:38

Nicolien:

Zozo Sanne, je bent gister ook al uit eten geweest toch? Luxe hoor... gezellige avond gehad?
    Leuk idee, ik vind het wel gezellig om een hapje in de stad te eten. Als jij rond 19.00 uur aansluit kunnen we tegen die tijd opzoek naar een lekker hapje.
    Nog meer hongerige mensen?

• 22 Juni 2007 - 10:26

Sunna:

Hallo! Ik kom denk ik ook burrelen als ik niet te laat klaar ben.